Een portret van Saskia Kluit bij het water. Ze heeft kort bruin haar en een bril. Saskia heeft een rood shirt aan.

Over Studio kluit

Ik hou van beweging. Transformatie vraagt dat opgebouwde expertise tegen het licht wordt gehouden, meningen worden bijgesteld en activiteiten anders worden ingevuld. En het vraagt vooral dat we snel aan de slag gaan en impact maken.
Studio Kluit inspireert, helpt mee, denkt mee of geeft advies. 

Op deze pagina vinden jullie meer informatie over hoe Studio Kluit het liefste werkt nl: door samen na te denken, door het ontwikkelen van nieuwe strategieën of advies daarover te geven en bovenal door samen dingen uit te proberen en zo impact te maken.

Playmobile poppetjes op fietsen met Saskia Kluit wazig in de achtergrond

samen denken​

Onze samenleving leeft niet binnen de grenzen van onze planeet. We staan aan de vooravond van grote transities om van een exploitieve naar een duurzame samenleving te gaan. Dat vraagt veel creatieve verbeelding, dat wordt gecombineerd met innovatie en onderzoek.

Studio Kluit werkt data en onderzoeksgedreven en bedenkt graag concepten om deze kennis snel en gericht toegepast te krijgen. Daarbij is samenwerking met anderen onmisbaar. Studio Kluit werkt samen met kunstenaars, NGO’s, onderzoeksinstellingen en heeft een uitgebreid netwerk van experts op het vlak van duurzaamheid en gedrag.

Saskia Kluit is voor deze missie beschikbaar als expert en onderzoeker op het gebied van mobiliteit, ruimtelijke ordening en Brede Welvaart.

Wil je weten of Studio Kluit of Saskia je kan helpen om de impact van jezelf of jouw organisatie op Brede Welvaart te vergroten? Neem dan contact met ons op.

"Meer verbeelding voor een mooiere wereld"

strategie en advies​

Studio Kluit helpt organisaties en mensen graag om hun impact te vergroten in het verbeteren van de wereld. Door inhoudelijk en strategisch advies te geven, door effectieve strategieën uit te werken om de impact te vergroten en door coaching van personen en personeel. 

Saskia Kluit is voor deze missie beschikbaar als strategisch adviseur, coach en toezichthouder.

samen doen​

Een betere wereld bereik je niet alleen. Daarom is Studio Kluit zeer goed in het samenbrengen van mensen en organisaties die impact willen maken. Samen doen kan gaan over samen ideeën tot realisatie brengen. Samen doen kan ook gaan over het samenbrengen van verschillende projecten zodat het geheel meer dan de som der delen wordt. 

Saskia Kluit is voor deze missie ook beschikbaar als dagvoorzitter of spreker.

Een playmobile poppetje op een fiets in een paal met blauwe lucht er achter

contact opnemen

Wil je weten of Studio Kluit of Saskia je kan helpen om de impact van jezelf of jouw organisatie op Brede Welvaart te vergroten? Neem dan contact met ons op.

Scroll to top